Sådan holder du kondien vedlige om vinteren

Hører du til det aktive folk, og nyder du at løbe lange ture eller cykle land og rige rundt om sommeren, men er ikke så meget for det om vinteren, så er der heldigvis hjælp at hente, for der er efterhånden ret mange redskaber, der kan gøre hjemmetræning til en leg. Samtidig koster de heller ikke mere en bondegård, og nogle af dem kan endda nemt pakkes sammen og gemmes af vejen, hvis du ikke har så meget plads.

Kondiløb

Løber du meget, så ved du også godt hvor besværligt det kan være at få lagt den løbetur ind når det er vinter. Det er koldt, mørkt og vådt, og ind imellem kan det endda være umuligt hvis der ligger meget sne.

Det er svært at komme til at løbe dine sædvanlige ture, som måske går igennem grønne områder der ikke bliver ryddet eller saltet, og så er der hele tiden faren for, at du falder fordi der ligger is på vejen.

Så hvorfor ikke investere i et løbebånd? Det er en smart måde at holde kondien vedlige på henover vinterhalvåret. Så behøver du ikke tænke på vejret og kan løbe lige så ofte du vil.

Har du tænkt dig at benyttet løbebåndet ofte, så er det nok en god ide at investere lidt flere penge i det, så du får en god kvalitet der giver dig mange gode timers kondi i løbet af vinteren. Du kan finde en guide til de mange muligheder på fitness-blog.dk

Du kan finde gode tilbud på nettet, hvor du kan få løbebåndet leveret, og så er det jo ingen sag at få det hjem og stå i stuen eller i kælderen.

ban med cykel ser ud over solnedgang foran havet 1024x956

Cykling

Cykler du meget når vejret tillader det, så har du nok samme problem med at cykle i løbet af vinteren, som en kondiløber har med løb. Som regel er cykelstierne jo ryddet og saltet, men det kan stadig være en lidt usikker affære at køre på cykel når der ligger sne og slud.

Det er ikke så rart at skulle ud og cykle i mørke, hvis det er koldt og vådt, og i vinterhalvåret bliver det jo sent lyst og tidligt mørkt, og så er det ikke lige sagen at skulle ud og cykle en lang tur før eller efter arbejde.

Derfor kan en spinningcykel være løsningen på det problem. Har du en spinningcykel stående, så kan du jo benytte den når som helst du vil, uden at skulle tage hensyn til vind og vejr, eller hvad tid på dagen du skal ud og cykle.

Undersøg markedet nøje og find den bedste model, der passer til dit formål. Skal du cykle eller spinne meget, så kan det godt være en ide at investere lidt mere i den, så du får en robust cykel der tåler at blive brugt meget uden at den går i stykker.

Ligesom med løbebånd, så er der mange gode tilbud at finde på nettet, hvor du kan sammenligne priser og finde anmeldelser fra andre, der bruger den spinningcykel du har kik på.

Læg en plan

For at holde dig i gang vinteren over, er det en god ide at lægge en plan, så du får gjort kondien til en del af din daglige rutine. Ligesom du planlægger at skulle ud og cykle eller løbe, så kan du også planlægge at du vil bruge en time eller to på spinningcyklen eller løbebåndet på et bestemt tidspunkt af dagen. Så er det i reglen nemmere at komme i gang.

Du kan jo eventuelt sætte cyklen eller løbebåndet op, så du kan se fjernsyn imens du træner, eller bare sørg for at få noget godt musik i ørene, der får dig til at holde tempoet.

Det gælder om at gøre det så godt som muligt, så du føler du får noget ud af det og synes det er sjovt og hyggeligt at træne på den måde. Træningen burde ikke være en sur pligt, der bare skal overstås, og du får meget mere energi og velvære ved at bevæge dig så meget som muligt hele året rundt.

Add Comment

Huge selection of Cheap Youth T.J. Carrie Black Jerseys are offered here